FAMILIE SI SOCIETATE

Rasturnarea valorilor la care asistam in fiecare zi , promovarea si aducerea in prim plan a non-valorilor prin toate mijloacele existente, reprezinta un fenomen extrem de grav, caruia societatea noastra trebuie imperativ sa-i ofere un raspuns.

Asaltul modernitatii si dezvoltarii zguduie din temelii concepte fundamentale ale existentei individului precum familia si rolul pe care aceasta il joaca in societate, rol care astazi devine aproape inexistent prin multitudinea alternativelor de viata pe care societatea moderna ni le pune inainte.

Datorita acestor realitati, ne propunem promovarea vietii, a familiei ca nucleu al societatii, celula de baza pentru dezvoltarea individuala. Valorilor rasturnate ale societatii propunem incercarea de reasezare pe un fagas normal prin promovarea dialogului, oferirea de consultanta in probleme de planificare familiala, in educatia in diversele ei forme, a copiiilor si adultilor.

Legatura indestructibila si inseparabila dintre familie si societate, promovarea acestei legaturi reprezinta modul de promovare a biruintei vietii in fata oricaror alternative asezate inaintea ochilor nostri. incercarea de a raspunde problemelor cu care familia se confrunta in societatea moderna reprezinta de multe ori un demers anevoios si riscant prin multitudinea problemelor si a solutiilor identificate. Datorita acestui fapt ne propunem realizarea unui dialog deschis, un parteneriat activ de comunicare-sprijin-cooperare pentru readucerea la lumina a valorilor reale ale societatii.

CSS valid!